Početna strana · Forum · e - učionica · e - dnevnik · e - novine · Smerovi i plan upisa · Raspored časova · Downloadi · Linkovi · Članci · Galerija · Kontakt 22.04.2019 14:20
Navigacija
Početna strana
Forum

e - učionica
e - dnevnik
e - novine

O školi
Istorijat škole
Pe-psi služba
Nastavno osoblje
Smerovi i plan upisa
Raspored časova
Kalendar rada 2018/2019
Vanredno školovanje
Kako da ... ?

Downloadi
Linkovi
Članci
Galerija
Kontakt

Javne nabavke

TŠB/Facebook
Učenički parlament TŠB

Bezbednost na internetu
Evropski dnevnik
Pogled u svet - 21. vek
Ekologija
Prijava
Korisničko ime

LozinkaNiste član?
Kliknite O V D E da bi se registrovali.

Zaboravili ste Vašu lozinku?
Zahtevajte novu O V D E .
Korisnici online
Gosti online: 1
Nema članova online

Registrovanih članova: 584
Članovi koji nisu aktivirani: 1
Najnoviji Član: kovacszsaklinalina
Korisnici poslednji online
Sladjana02:46:43
Shomi17 nedelja
vukadinov18 nedelja
Jovana22 nedelja
Biljana vukas26 nedelja
LeVu33 nedelja
Viner35 nedelja
ZiZ053 nedelja
Ljubomir55 nedelja
vajdacsongor55 nedelja
Najnoviji članci
Dečja nedelja - pet...
Dečja nedelja - če...
Dečja nedelja - tre...
Dečja nedelja - dru...
Dečja nedelja - prv...
Teme na forumu
Najnovije teme
Fantastika
Problemi sa hardvero...
You Tube linkovi
Potraga za sreckom :D
PC igre
Najpopularnije teme
Brojanje do 1000 [487]
Kaladont [272]
Nishta slichno.. [123]
Asocijacije... [105]
Pesma koju trenut... [102]
Radovi učenika - Ekologija
Ostalo - predmeti i sl.Plakate koje su učenici II2 radili na temu "Ekologija" možete videti na facebook stranici Elektrotehničar I.T. Bečej u albumu Radovi učenika - Ekologija. Radovi su rezultat saradnje predmeta Umetnost i Veb dizajn.

Sportista godine opštine Bečej
Dešavanja u okolini školeGabor Kurcinak učenik prvog razreda naše škole je 22. decembra u kategoriji kadeta proglašen za sportistu godine opštine Bečej. Želimo mu daljnje sportske uspehe i u narednim godinama.

Čestitamo!!!

"Kadeti (15): 1. Gabor Kurcinak (Kuglaški klub Vojvodina – Bačko Gradište), 2. Nikola Vlajkov (Kik boks klub Bečej) i 3. Miodrag Ikadinović (Kajak klub Bečej) i Jovan Peškanov (Streličarski klub Bečej).

Juniori(5): 1. Đorđe Rakić (Muški odbojkaški klub Bečej), 2. Isidor Milovanov (OFK Bečej 1918) i 3. Luka Stojkov (Kajak klub Bečej)."
GABOR KURCINAK PRVAK SRBIJE POJEDINAČNO I U KOMBINACIJI
Dešavanja u okolini školeČlan kuglaškog kluba iz Bačkog Gradišta, učenik naše škole - kadet Gabor Kurcinak osvojio je titulu dvostrukog Prvaka Srbije pojedinačno i u kombinaciji za 2017. godinu. U prvom nastupu - kvalifikacije u Feketiću je oborio 541 čunj, dok je 17.12.2017. godine u Banji Junaković oborio 619 čunjeva.

Čestitamo!!!
Ugledni čas iz Računarske grafike i multimedije i Računarstva i informatike
Ostalo - predmeti i sl.U ponedeljak, 11. decembra, profesorice Sanja Obradović (računarska grafika i multimedija) i Biljana Gložanski Popov (računarstvo i informatika) održale su ugledni čas u I2. Nedelju pre, 4. decembra, tokom 4 časa učenici su pravili prezentacije na jednu od 6 zadatih tema. Na uglednom času učenici su prezentovali svoje radove.

Slike sa priprema za ovaj ugledni čas možete videti na facebook stranici Elektrotehničar I.T. Bečej, tj. ako kliknete ovde.
Aktivnosti naših učenika
Tokom letnjeg raspusta nekoliko članova BUM-a bilo je na kampu u Bogojevu gde su nedelju dana učili o bolestima zavisnosti. Kasnije, tokom septebra i oktobra meseca, BUM-ovci su održali predavanja o onome što su naučili u kampu bečejskim srednjoškolcima i osnovcima. Među spomenutim članovima BUM-a, našao se i naš učenik Nikola Tomić.

"Orgnizacija JAZAS Novi Sad je poslala nekoliko nas iz BUM-a na kamp u Bogojevu. Tamo smo nedelju dana učili o Bolestima zavisnosti dok je susedna grupa učila o prevenciji HIV-a i side. Na kraju smo obuku završili, dobili diplome i zadatak da prenesemo to znanje našim vršnjacima."

Humanitarni bazar za Marinu i Nastasiju
ŠkolaU subotu, 25. novembra, na humanitarnom bazaru za Marinu i Nastasiju učenici II5 razreda, smer ženski frizer/manikir i pedikir, su prodavali vaučere i sav prikupljen novac su priložili u humanitarni fond. Učenici su bili na bazaru od 7,30 do 15,30h i u tom periodu su prodali sve vaučere i prikupili oko 6000 dinara. Vlasnici vaučera mogli su doći u četvrtak, 30. novembra, od 7,00 do 13,00 časova u školski frizerski salon i vaučer zameniti za neku od frizerskih ili manikirskih usluga.

Međunarodni dan tolerancije
ŠkolaPovodom međunarodnog dana tolerancije u našoj školi je danas održano nekoliko aktivnosti. Tokom velikog odmora u obe smene učenici III3 i II2 su svojim vršnjacima delili razne izreke vezane za toleranciju. Takođe, nekoliko profesora je održalo radionice na temu tolerancije: Slađana Đatkov Bardun je održala radionice u I2 i I3, Sanja Biro u I5 i II2 i Siniša Avramov u III5 i IV2. A učenici IV3 su napravili plakat.

Slike sa ovog dešavanja možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Međunarodni dan tolerancije.
Radovi na električnim instalacijama
Ostalo - predmeti i sl.Zbog radova na električnim instalacijama u glavnoj zgradi škole od ponedeljka, 20. novembra, nastava se odvija u zgradi Gimnazije u poslepodnevnoj smeni, od 13,30 časova.
Naj naj dečja nedelja
ŠkolaNakon što smo dve godine za redom osvajali prvo mesto, na ovogodišnjem konkursu "Naj naj dečja nedelja" naša škola je osvojila drugo mesto!
Predavanje o bolestima zavisnosti
ŠkolaDana 06.11.2017. godine u učionici br. 16 predstavnik Centra VITA (Centar za podršku osetljivim grupama) održao je učenicima I1 i I2 predavanje o bolestima zavisnosti.

Slike sa predavanja možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Predavanje o bolestima zavisnosti 2017.

Citati iz prvog pismenog rada
Ostalo - predmeti i sl.Na prvom pismenom zadatku iz srpskog jezika i književnosti učenici IV2 su imali dve teme iz lektire, "Stranac" od Albera Kamija, i jednu slobodnu temu "Vetar". Nakon pismenog su, uz pomoć profesorice srpskog jezika i književnosti, uredili dva panoa u holu škole.

Slike panoa možete videti na facebook stranici Elektrotehničar I.T. Bečej u albumu Citati iz prvog pismenog rada.

Strana 8 od 9 << < 5 6 7 8 9 >

2,266,195 Unikatnih Poseta

Powered by PHP-Fusion copyright © 2003-2006 by Nick Jones.
Released as free software under the terms of the GNU/GPL license.