Početna strana · Forum · e - učionica · e - dnevnik · e - novine · Smerovi i plan upisa · Raspored časova · Downloadi · Linkovi · Članci · Galerija · Kontakt 21.01.2018 05:39
Navigacija
Početna strana
Forum

e - učionica
e - dnevnik
e - novine

O školi
Istorijat škole
Pe-psi služba
Nastavno osoblje
Smerovi i plan upisa
Raspored časova
Kalendar rada 2017/2018
Vanredno školovanje
Kako da ... ?

Downloadi
Linkovi
Članci
Galerija
Kontakt

Javne nabavke

TŠB/Facebook
Učenički parlament TŠB

Bezbednost na internetu
Prijava
Korisničko ime

LozinkaNiste član?
Kliknite O V D E da bi se registrovali.

Zaboravili ste Vašu lozinku?
Zahtevajte novu O V D E .
Korisnici online
Gosti online: 1
Nema članova online

Registrovanih članova: 577
Članovi koji nisu aktivirani: 0
Najnoviji Član: Branislav
Korisnici poslednji online
Edina4409:32:40
Sladjana13:16:18
Zoca75 6 nedelja
zivojinstojsin16 nedelja
sandracusic18 nedelja
ZiZ020 nedelja
alpha28 nedelja
Viner32 nedelja
vukadinov42 nedelja
Sloba Zmaj44 nedelja
Najnoviji članci
Najbolji sportista O...
Sačuvajmo planetu, ...
Matematika kroz vekove
Радна акција
Akcija Vršnjačkog ...
Teme na forumu
Najnovije teme
Potraga za sreckom :D
Problemi sa hardvero...
PC igre
Elektrotehničar ra...
Pravila
Najpopularnije teme
Brojanje do 1000 [487]
Kaladont [272]
Nishta slichno.. [123]
Asocijacije... [105]
Pesma koju trenut... [102]
Poseta Eipix-u
Ostalo - predmeti i sl.Sredinom marta (16. i 17. marta) učenici drugog i trećeg razreda, smera Elektrotehničar informacionih tehnologija, posetili su kompaniju Eipix, čije je sedište u Novom Sadu, a koja se bavi proizvodnjom video igara za PC, Mac, iOS i Android. Nakon obilaska predstavnik kompanije je upoznao učenike sa procesom kreiranja video igara, tj. sa koracima koji su potrebni da bi se od početne ideje dobio gotov proizvod.

Nekoliko slika sa obe posete možete videti na facebook stranici Elektrotehničar I.T. Bečej u albumima II2 - poseta Eipix-u i III2 - poseta Eipix-u.
Promocija srednjih škola u Adi
ŠkolaPromocija srednjih škola u OŠ "Čeh Karolj" u Adi bila je 11. marta 2017. godine.

Kako je proteklo predstavljanje naše škole možete videti na facebook stranici Mašinski Tehničar Bečej, kao i na facebook stranici Információtechnológia & Számítógépek Elektrotechnikusa Műszaki Iskola Becse u albumu Ada 2017.
Dan žena u Tehničkoj školi
ŠkolaU našoj školi je 8. marta prigodnim programom u zbornici proslavljen međunarodni Dan žena. Program proslave možete videti ako kliknete na Pročitaj više.

Slike sa proslave možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Dan žena u Tehničkoj školi. Na istoj stranici možete videti i nekoliko video zapisa sa proslave.
Sajam obrazovanja "Putokazi"
Ostalo - predmeti i sl.Dana 7. marta 2017. godine učenici završnih razreda naše škole posetili su 12. sajam obrazovanja "Putokazi" u Novom Sadu.

Više slika sa ovog izleta možete videti na facebook stranici Mašinski Tehničar Bečej.
Upis 2017/2018
Pogledajte video spot u kome možete videti koje obrazovne profile Tehnička škola planira da upiše u školskoj 2017/2018. godini.

Druženje sa Zdravkovcima
ŠkolaDana 14. februara 2017. godine smo se prva dva časa u poslepodnevnoj smeni družili sa učenicima sedmih i osmih razreda OŠ "Zdravko Gložanski". Tokom ovog perioda učenici su mogli da se upoznaju sa raznim obrazovnim profilima koji postoje u našoj školi. Mogli su da vide 3D štampač u akciji, da izvedu po neki eksperiment, da sastave računar, isprogramiraju nešto, odigraju kviz iz oblasti računarstva i informatike i dr. A poneko je otišao kući sa novom frizurom i izmanikiranim noktima.

Slike sa druženja možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Druženje sa Zdravkovcima.
Nedelja nauke Dnevnog boravka Centra za socijalni rad
Dešavanja u okolini školeU petak 10.02.2017. godine u velikoj sali Predškolske ustanove "Labud Pejović" korisnici Dnevnog boravka za decu i mlade sa smetnjama u razvoju i iz socijalno ugroženih porodica, kao i deca predškolskog uzrasta, imali su prilike da vide i da učestvuju u eksperimentima koje su im predstavili đaci i nastavnici Tehničke škole i Gimnazije Bečej.

Kako se naša škola predstavlila na ovom dešavanju možete videti na facebook stranici Mašinski Tehničar Bečej u albumu Nedelja nauke Dnevnog boravka Centra za socijalni rad.
Svetosavski turnir 2017
SportNa svetosavskom turniru u malom fudbalu koji je održan 30. januara 2017. godine Tehnička škola je osvojila drugo mesto.
Свети Сава 2017
ŠkolaЗбог два смртна случаја у колективу ове године смо врло скромно обележили школску славу. Панои у ходницима су украшени у духу школске славе, а ученици који похађају верску наставу, као и директорица школе и неколико наставника, су присуствовали Светој Литургији у храму Светог великомученика Георгија.
"Pruži mi ruku, budi mi drug"
ŠkolaU okviru projekta Društva prijatelji dece "Pruži mi ruku, budi mi drug" 29.12.2016. godine je oko 40 učenika osnovnih škola sa teritorije opštine Bečej iz socijalno ugroženih porodica dobilo novogodišnje paketiće. U svečanoj sali Narodne biblioteke Bečej učenici Tehničke škole su mališanima priredili dvojezičnu predstavu, nakon koje je Deda Mraz deci uručio paketiće.
Strana 6 od 6 << < 3 4 5 6

2,059,763 Unikatnih Poseta

Powered by PHP-Fusion copyright © 2003-2006 by Nick Jones.
Released as free software under the terms of the GNU/GPL license.