Početna strana · Forum · e - učionica · e - dnevnik · e - novine · Smerovi i plan upisa · Raspored časova · Downloadi · Linkovi · Članci · Galerija · Kontakt 21.01.2018 05:25
Navigacija
Početna strana
Forum

e - učionica
e - dnevnik
e - novine

O školi
Istorijat škole
Pe-psi služba
Nastavno osoblje
Smerovi i plan upisa
Raspored časova
Kalendar rada 2017/2018
Vanredno školovanje
Kako da ... ?

Downloadi
Linkovi
Članci
Galerija
Kontakt

Javne nabavke

TŠB/Facebook
Učenički parlament TŠB

Bezbednost na internetu
Prijava
Korisničko ime

LozinkaNiste član?
Kliknite O V D E da bi se registrovali.

Zaboravili ste Vašu lozinku?
Zahtevajte novu O V D E .
Korisnici online
Gosti online: 1
Nema članova online

Registrovanih članova: 577
Članovi koji nisu aktivirani: 0
Najnoviji Član: Branislav
Korisnici poslednji online
Edina4409:18:44
Sladjana13:02:22
Zoca75 6 nedelja
zivojinstojsin16 nedelja
sandracusic18 nedelja
ZiZ020 nedelja
alpha28 nedelja
Viner32 nedelja
vukadinov42 nedelja
Sloba Zmaj44 nedelja
Najnoviji članci
Najbolji sportista O...
Sačuvajmo planetu, ...
Matematika kroz vekove
Радна акција
Akcija Vršnjačkog ...
Teme na forumu
Najnovije teme
Potraga za sreckom :D
Problemi sa hardvero...
PC igre
Elektrotehničar ra...
Pravila
Najpopularnije teme
Brojanje do 1000 [487]
Kaladont [272]
Nishta slichno.. [123]
Asocijacije... [105]
Pesma koju trenut... [102]
Republičko takmičenje učenika elektrotehničkih škola
ŠkolaBalaž Sabo je na republičkom takmičenju elektrotehničkih škola iz predmeta Osnove elektrotehnike 2, koje je održano 3. juna 2017. godine na Zlatiboru, od 33 takmičara osvojio 18. mesto. Od Vojvođanskih učenika bio je treće najbolje plasiran, ispred njega su bili jedino dvojica đaka Elektrotehničke škole iz Novog Sada.
Prvi susret učenika srednjih tehničkih škola Vojvodine
Ostalo - predmeti i sl.Visoka tehnička škola strukovnih studija u Subotici, organizovala je 24. maja prvi Susret učenika srednjih tehničkih škola Vojvodine, na kom su se đaci takmičili iz oblasti mašinstva i mehatronike i elektrotehnike i informatike. Našu školu na tom susretu predstavljalo je 6 učenika trećih i četvrtih razreda i tri profesora.

Slike sa ovog susreta možete videti na facebook stranici Információtechnológia & Számítógépek Elektrotechnikusa Műszaki Iskola Becse u albumu Vetélkedő Szabadka 2017.
Republičko takmičenje iz programiranja
ŠkolaRepubličko takmičenje iz programiranja, u organizaciji Zajednice elektrotehničkih škola, održano je 21. maja 2017. godine u Visokoj školi elektrotehnike i računarstva u Beogradu. Našu školu su predstavljala tri učenika: Mladen Blizanac, u kategoriji 1, i Jovan Peškanov i Predrag Komnenović, u kategoriji 2.

Nekoliko slika sa takmičenja možete videti na facebook stranici Elektrotehničar I.T. Bečej u albumu Republičko takmičenje iz programiranja.
Dan škole 2017
ŠkolaPrigodnim programom u zbornici 17. maja obeležen je Dan škole.

Slike sa proslave možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Dan škole, 17. maj 2017. godine. Na istoj stranici možete videti i nekoliko video zapisa sa ove proslave.
"Mladi u borbi protiv opakih bolesti"
ŠkolaNa likovnom konkursu "Mladi u borbi protiv opakih bolesti", koji je raspisao Savez društava Vojvodine za borbu protiv raka, nagrađena su dva učenika naše škole: Nikola Popetru i Kristijan Petrik. Nikola je osvojio drugo mesto, a Kristijan treće.

Ako kliknete na Pročitaj više možete videti oba nagrađena rada.
Regionalno takmičenje učenika elektrotehničkih škola
ŠkolaNa regionalnom takmičenju učenika elektrotehničkih škola, koje je održano 13. maja u STŠ "Milenko Brzak Uča" u Rumi, našu školu su predstavljala tri učenika: Jovan Peškanov i Predrag Komnenović iz II2 i Sabo Balaž iz II3, mentor Varga Čaba, iz predmeta osnove elektrotehnike 2. U konkurenciji od 30 učenika Sabo Balaž je osvojio treće mesto i time se plasirao na republičko takmičenje koje će biti 3. juna u Tehničkoj školi u Užicu.
Jednodnevni izlet u Temišvar
Škola12. maja 2017. godine jedan autobus učenika i profesora bio je na jednodnevnom izletu u Temišvaru.

Slike sa ovog izleta možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Temišvar, 12.05.2017. godine.
Poseta studentskom gradu u Novom Sadu
Ostalo - predmeti i sl.U organizaciji Mađarskog Nacionalnog Saveta 6 učenika iz naše škole danas (6. maja) je posetilo studentski grad u Novom Sadu. Nakon prijema na Poljoprivrednom Fakultetu učenici su mogli da se upoznaju sa ostalim fakultetima i departmanima. Pre polaska kući posetili su Evropski Internat i stekli brojna saznanja o mogućnostima i prednostima studiranja u Novom Sadu.
Jednodnevni izlet u Budimpeštu
ŠkolaPoslednjeg petka u aprilu stotinjak učenika naše škole, u pratnji profesora i direktorice škole, išlo je na jednodnevni izlet u Budimpeštu. Prvo smo obišli Trg Heroja, a zatim smo preko Lančanog mosta otišli u Budim gde smo posetili crkvu Svetog Matije i Budimski zamak. Nakon obilaska većina putnika je slobodno vreme provela u Vaci ulici.

Slike sa izleta možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Budimpešta, 28.04.2017. godine.
XXIV - Regionalno takmičenje mašinskih škola
ŠkolaRegionalno takmičenje iz statike, kompjuterske grafike-2D i modeliranja mašinskih elemenata i sklopova održano je 21.04.2017. godine u Školskom centru "Nikola Tesla" u Vršcu. Našu školu su predstavljala tri učenika: Milić Andrija i Kubet Vukašin iz kompjuterske grafike-2D, i Labović Nikola iz modeliranja mašinskih elemenata i sklopova.

Slike sa takmičenja možete videti na facebook stranici Mašinski Tehničar Bečej u albumu XXIV - Regionalno takmičenje mašinskih škola - Vršac.
Umetničko takmičenje srednjoškolaca - finale
Škola U petak, 21. aprila, počeo je jubilarni 50-ti UTS – umetničko takmičenje srednjoškolaca. Takmičenje se održava u Bečeju u Gradskom pozorištu. Danas su nastupali takmičari u kategoriji recitacija, pevanja i predstava. Naši učenici, Rapčanj Stella (I.3), Kišutcai Silard (I.5) i Palfi Dajana (III.2) su stekli pravo da nastupaju na ovom finalnom takmičenju. Za ovo takmičenje Silard i Stella su pripremili recitaciju, Dajana je izvela dramski monolog. Po odluci đačkog žirija Dajana je osvojila 3. mesto.

U subotu, 22. aprila, bilo je na redu književno takmičenje. Iz naše škole nastupale su Kolompar Blanka II.3 i Šeregelj Timea III.3. Timea je po odluci žirija osvojila 3. mesto!

U nedelju, 23. aprila, prepodne je proteklo u uručivanju priznanja i nagrada za najbolje učesnike. Učenica naše škole Šeregelj Timea je preuzela nagradu za 3. mesto u kategoriji samostalni književni rad. ČESTITAMO!!!
Strana 4 od 6 < 1 2 3 4 5 6 >

2,059,719 Unikatnih Poseta

Powered by PHP-Fusion copyright © 2003-2006 by Nick Jones.
Released as free software under the terms of the GNU/GPL license.