Početna strana · Forum · e - učionica · e - dnevnik · e - novine · Smerovi i plan upisa · Raspored časova · Downloadi · Linkovi · Članci · Galerija · Kontakt 27.05.2017 08:16
Navigacija
Početna strana
Forum

e - učionica
e - dnevnik
e - novine

O školi
Istorijat škole
Pe-psi služba
Nastavno osoblje
Smerovi i plan upisa
Raspored časova
Kalendar rada 2016/2017
Vanredno školovanje
Kako da ... ?

Downloadi
Linkovi
Članci
Galerija
Kontakt

Javne nabavke

TŠB/Facebook
Učenički parlament TŠB

Bezbednost na internetu
Prijava
Korisničko ime

LozinkaNiste član?
Kliknite O V D E da bi se registrovali.

Zaboravili ste Vašu lozinku?
Zahtevajte novu O V D E .
Korisnici online
Gosti online: 2
Nema članova online

Registrovanih članova: 572
Članovi koji nisu aktivirani: 3
Najnoviji Član: vukadinov
Korisnici poslednji online
Sladjana12:36:09
vukadinov 8 nedelja
Sloba Zmaj10 nedelja
miStars12 nedelja
balaand13 nedelja
Edina4415 nedelja
sandra ilic16 nedelja
ZiZ016 nedelja
SzajlerAdrian17 nedelja
SASA5521 nedelja
Najnoviji članci
Takmičenje "Ország...
Umetničko Takmičen...
Opštinsko takmičen...
Opštinsko takmičen...
Obuka penzionera - o...
Teme na forumu
Najnovije teme
Potraga za sreckom :D
Problemi sa hardvero...
PC igre
Elektrotehničar ra...
Pravila
Najpopularnije teme
Brojanje do 1000 [487]
Kaladont [272]
Nishta slichno.. [123]
Asocijacije... [105]
Pesma koju trenut... [102]
Dobrodošli
srpski|magyar
Dobro došli na stranicu Tehničke škole iz Bečeja.

Upis 2017/2018
Pogledajte video spot u kome možete videti koje obrazovne profile Tehnička škola planira da upiše u školskoj 2017/2018. godini.

Poseta studentskom gradu u Novom Sadu
Ostalo - predmeti i sl.U organizaciji Mađarskog Nacionalnog Saveta 6 učenika iz naše škole danas je posetilo studentski grad u Novom Sadu. Nakon prijema na Poljoprivrednom Fakultetu učenici su mogli da se upoznaju sa ostalim fakultetima i departmanima. Pre polaska kući posetili su Evropski Internat i stekli brojna saznanja o mogućnostima i prednostima studiranja u Novom Sadu.
Jednodnevni izlet u Budimpeštu
ŠkolaPoslednjeg petka u aprilu stotinjak učenika naše škole, u pratnji profesora i direktorice škole, išlo je na jednodnevni izlet u Budimpeštu. Prvo smo obišli Trg Heroja, a zatim smo preko Lančanog mosta otišli u Budim gde smo posetili crkvu Svetog Matije i Budimski zamak. Nakon obilaska većina putnika je slobodno vreme provela u Vaci ulici.

Slike sa izleta možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Budimpešta, 28.04.2017. godine.
XXIV - Regionalno takmičenje mašinskih škola
ŠkolaRegionalno takmičenje iz statike, kompjuterske grafike-2D i modeliranja mašinskih elemenata i sklopova održano je 21.04.2017. godine u Školskom centru "Nikola Tesla" u Vršcu. Našu školu su predstavljala tri učenika: Milić Andrija i Kubet Vukašin iz kompjuterske grafike-2D, i Labović Nikola iz modeliranja mašinskih elemenata i sklopova.

Slike sa takmičenja možete videti na facebook stranici Mašinski Tehničar Bečej u albumu XXIV - Regionalno takmičenje mašinskih škola - Vršac.
Umetničko takmičenje srednjoškolaca - finale
Škola U petak, 21. aprila, počeo je jubilarni 50-ti UTS – umetničko takmičenje srednjoškolaca. Takmičenje se održava u Bečeju u Gradskom pozorištu. Danas su nastupali takmičari u kategoriji recitacija, pevanja i predstava. Naši učenici, Rapčanj Stella (I.3), Kišutcai Silard (I.5) i Palfi Dajana (III.2) su stekli pravo da nastupaju na ovom finalnom takmičenju. Za ovo takmičenje Silard i Stella su pripremili recitaciju, Dajana je izvela dramski monolog. Po odluci đačkog žirija Dajana je osvojila 3. mesto.

U subotu, 22. aprila, bilo je na redu književno takmičenje. Iz naše škole nastupale su Kolompar Blanka II.3 i Šeregelj Timea III.3. Timea je po odluci žirija osvojila 3. mesto!

U nedelju, 23. aprila, prepodne je proteklo u uručivanju priznanja i nagrada za najbolje učesnike. Učenica naše škole Šeregelj Timea je preuzela nagradu za 3. mesto u kategoriji samostalni književni rad. ČESTITAMO!!!
Opštinsko takmičenje u rukometu
SportNa opštinskom takmičenju u rukometu koje je održano 12. aprila 2017 godine naši učenici su osvojili drugo mesto.

Slike sa takmičenja možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Opštinsko takmičenje u rukometu.
Dani otvorenih vrata
ŠkolaDani otvorenih vrata bili su u periodu od 10 - 12. aprila 2017. godine.

10. aprila su nas posetili učenici OŠ "Šamu Mihalj" iz Bačkog Petrovog Sela i učenici OŠ "Zdravko Gložanski" iz Bečeja i Radičevića. Slike možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Dani otvorenih vrata, 10.04.2017. godine.
11. aprila su nas posetili učenici OŠ "Svetozar Marković" iz Bačkog Gradišta i učenici OŠ "Sever Đurkić" iz Bečeja. Slike možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Dani otvorenih vrata, 11.04.2017. godine.
12. aprila su nas posetili učenici OŠ "Miloje Čiplić" iz Novog Bečeja i učenici OŠ "Šamu Mihalj" iz Bečeja. Slike možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Dani otvorenih vrata, 12.04.2017. godine.

Zbog interesovanja pojedinih škola Dane otvorenih vrata smo proširili i na 25. april. Tog dana su nas posetili učenici OŠ "Petefi Šandor" iz Bečeja, OŠ "Kokai Imre" iz Temerina i učenici OŠ "Josif Marinković" iz Novog Bečeja. Slike možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Dani otvorenih vrata, 25.04.2017. godine.
Šareni raspored
Ostalo - predmeti i sl.Logoe za pojedine predmete koje su radili učenici I2 na časovima Računarske grafike i multimedije možete videti na facebook stranici Elektrotehničar I.T. Bečej u albumu Šareni raspored.
Prolećno sređivanje Goranskog parka
Učenički parlamentPreko 80 učenika Tehničke škole je 1. aprila učestvovalo u radnoj akciji u Goranskom parku. :)

Slike sa radne akcije možete videti na facebook stranici Učeničkog parlamenta u albumu Prolećno sređivanje Goranskog parka.

Opširniji članak o radnoj akciji možete videti na portalu MojBečej.rs (Uspela akcija: Više od 120 Bečejaca uređivalo Goranski park).
Umetničko Takmičenje Srednjoškolaca
ŠkolaU Bečeju 31. marta ove godine u Gimnaziji je bilo održano okružno Umetničko Takmičenje Srednjoškolaca. Naši učenici, Rapčanj Stella (I.3), Kisutcai Silard (I.5), Kolompar Blanks (II.3) i Palfi Dajana (III.2) su uspešno nastupali i plasirali su se na finalni deo manifestacije, koji će se održati od 21. do 23. aprila ove godine tradicionalno po 50. put u Bečeju. Za ovo takmičenje Silard i Stella su pripremili recitaciju, Dajana je izvela dramski monolog, a Blanka se uspešno plasirala na završno takmičenje sa radom iz publicistike.
Takmičarski dani mladih preduzetnika i inovatora
ŠkolaSavez pronalazača Srbije organizovao je 28. i 29. marta u Titelu "Takmičarske dane mladih preduzetnika i inovatora". Takmičenje je bilo u izradi Biznis plana, a mogle su da učestvuju ekipe učenika VIII razreda osnovnih škola i I razreda srednjih škola sa teritorija Opština Titel, Temerin i Bečej. Iz Bečeja je bilo pet ekipa: OŠ "Zdravko Gložanski", OŠ "Šamu Mihalj", Gimnazija, Ekonomsko-trgovinska škola i Tehnička škola. Nakon prezentacija urađenih biznis planova proglašena su prva tri mesta. Ekipe Ekonomsko-trgovinske škole i Tehničke škole su podelile treće mesto. Drugo mesto je osvojila OŠ iz Titela, a prvo mesto su podelile OŠ iz Šajkaša i SŠ Lukijan Mušicki iz Temerina. Čestitamo našim učenicima na osvojenom trećem mestu! :)

Slike sa ovog takmičenja možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Takmičarski dani mladih preduzetnika i inovatora.
Strana 1 od 8 1 2 3 4 > >>