Početna strana · Forum · e - učionica · e - dnevnik · e - novine · Smerovi i plan upisa · Downloadi · Linkovi · Članci · Galerija · Kontakt 29.07.2014 18:47
Navigacija
Početna strana
Forum
e - učionica
e - dnevnik
e - novine
O školi
Istorijat škole
Pe-psi služba
Nastavno osoblje
Smerovi i plan upisa
Kalendar rada 2014/2015
Downloadi
Linkovi
Članci
Galerija
Kontakt
TŠB/Facebook
Vanredno školovanje
Kako da ... ?
Informator 2013
Prijava
Korisničko ime

LozinkaNiste član?
Kliknite O V D E da bi se registrovali.

Zaboravili ste Vašu lozinku?
Zahtevajte novu O V D E .
Korisnici online
Gosti online: 1
Nema članova online

Registrovanih članova: 514
Najnoviji Član: Elektrotehnicar
Korisnici poslednji online
Sladjana03:41:33
ZiZ019:03:29
Elektrotehnicar22:09:15
Nikola98 1 dan
bbelektro 3 dana
ugljesa99 1 nedelja
Duskoo 2 nedelja
Mihajlo 2 nedelja
lacky 2 nedelja
tatamanda 3 nedelja
Najnoviji članci
"Zločin i kazna"
Međunarodni konkurs...
XX Regionalno takmi...
Pokrajinska smotra r...
Poklonično putovanj...
Teme na forumu
Najnovije teme
Elektrotehničar ra...
Mašinski tehničar ...
Mašinski tehničar ...
knjige
Muški i ženski frizer
Najpopularnije teme
Brojanje do 1000 [487]
Kaladont [272]
Nishta slichno.. [123]
Asocijacije... [105]
Pesma koju trenut... [101]
Dobrodošli
srpski|magyar
Dobro došli na stranicu Tehničke škole iz Bečeja.
Popravni ispiti u avgustovskom roku
Ostalo - predmeti i sl.15.08.2014. godine od 8,00 do 10,00 časova - Prijava za polaganje popravnih ispita u avgustovskom roku

Raspored polaganja popravnih ispita možete videti ako kliknete na Pročitaj više.
Razmena knjiga
SiteNa školskom sajtu je napravljen forum za berzu udžbenika za pojedine obrazovne profile, tj. smerove, pa sve poruke u vezi kupovine i prodaje udžbenika možete ostaviti tamo (Škola/Knjige).
Upis u prvi razred školske 2014/2015. godine
Ostalo - predmeti i sl.Upis u prvi razred Tehničke škole za školsku 2014/2015. godinu biće u sledećim terminima:

Prvi upisni krug
07.07.2014. godine od 8,00 do 15,00 časova
08.07.2014. godine od 8,00 do 15,00 časova

Drugi upisni krug
10.07.2014. godine od 8,00 do 15,00 časova

Dokumenta potrebna za upis možete videti ako kliknete na Pročitaj više.
Beli Dvor 2014
ŠkolaTradicionalni prijem na Belom Dvoru za učenike generacije iz svih srednjih škola Srbije bio je 26. juna 2014. godine.

Na ovom prijemu su NjKV Prestolonaslednik Aleksandar II i Princeza Katarina dodelili Pohvalnicu po jednom najboljem učeniku završne godine iz svake srednje škole u Srbiji, kao znak priznanja za iskazani uspeh u završenom srednjem obrazovanju.

Nekoliko slika sa prijema možete videti ako kliknete na Pročitaj više.
Svečana dodela diploma maturantima
ŠkolaSvečanost povodom dodele diploma maturantima Tehničke škole održana je u sali Gradskog pozorišta Bečej dana 20.06.2014. godine sa početkom u 17,00 časova. Svečanost je počela svirkom u dvorištu škole, nakon čega su maturanti pustili balone sa svojim željama. Potom je održan poslednji ČOS, a u 17,00 časova svečanost je nastavljena u gradskom pozorištu. Posle kraćeg programa usledila je svečana dodela diploma i još po nečega.

Nekoliko slika sa ove svečanosti možete videti u Galeriji Svečana dodela diploma 2014.
Prezentacija rezultata istraživanja u vezi bezbednosti u školi
Škola bez nasiljaČlanovi tima protiv nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja učenika su 24.06.2014. godine na sednici nastavničkog veća držali prezentaciju o rezultatima istraživanja u vezi bezbednosti u školi.

Iskolánk erőszakmentes csapata, akik a tanulók bántalmazásával és elhanyagolásával foglalkoznak, bemutatót tartottak, ahol ismertették azokat a kutatási eredményeket, melyek iskolánk biztonságára vonatkoznak.

Nekoliko slika sa sednice možete videti ako kliknete na Pročitaj više.
Đaci generacije 2013/2014. školske godine
ŠkolaTradicionalna promocija učenika generacije svih bečejskih srednjih škola održana je 19.06.2014. godine u gradskom pozorištu sa početkom u 18,00 časova. Nakon prigodnog programa, direktori ŠOSO Bratstvo, Tehničke škole, Gimnazije i Ekonomsko - trgovinske škole uručili su najboljim maturantima prigodne nagrade (knjige, specijalne diplome,...).

Učenik generacije Tehničke škole ove godine je Ivan Vukašinović, elektrotehničar računara, učenik IV2 odeljenja, a sportista generacije je Szabó Róbert, elektrotehničar računara, učenik IV3 odeljenja.

Ove godine predsednik opštine Vuk Radojević je najbolje učenike opštine Bečej (đaci generacije, Vukovci i svi oni koji su postigli dobre rezultate na takmičenjima u organizaciji Ministarstva prosvete) nagradio na prijemu koji je upriličen 14.06.2014. godine u velikoj sali zgrade Skupštine opštine.

Da bi videli nekoliko slika i detaljnije izveštaje sa oba događaja kliknite na Pročitaj više.
Pripremna nastava za popravne ispite
Ostalo - predmeti i sl.Raspored pripremne nastave za popravne ispite u avgustovskom roku (iz matematike, filozofije, istorije, osnova elektrotehnike, engleskog jezika, hemije i fizike) možete videti ako kliknete na Pročitaj više.
Dan škole 2014
ŠkolaPosle dvonedeljnog odlaganja, usled vremenskih nepogoda, vanrednog stanja i tri dana žalosti, 30.05.2014. godine Tehnička škola je proslavila 128. rođendan. Dan škole je obeležen skromnom priredbom u zbornici Tehničke škole i raznim sportskim dešavanjima (turnir u stonom tenisu, krbanju i šahu).

Da bi videli detaljniji izveštaj i nekoliko slika sa ovog događaja kliknite na Pročitaj više.
XXI Republičko takmičenje učenika IV stepena mašinskih škola
ŠkolaPosle više odlaganja, iz opravdanih razloga, u Leskovcu je 29. i 30. maja 2014. godine održano XXI Republičko takmičenje učenika IV stepena mašinskih škola. Učenici, njih 57, iz 29 srednjih škola sa teritorije Srbije, takmičili su se u dve kategorije: modeliranje mašinskih elemenata i sklopova i 2D kompjuterska grafika. Našu školu je, po drugi put za redom, predstavljao učenik II5 razreda Prodanov Aleksandar u kategoriji 2D kompjuterska grafika (AutoCAD2007). Da li su nervoza i umor od puta, čekanje od dva sata da nam se spreme sobe u hotelu, a zatim kašnjenje početka praktičnog rada za više od sat vremena jer profesori sa niškog mašinskog fakulteta nisu stigli na vrema sa zadacima, učinili svoje, te Aleksandar nije mogao dovoljno da se skoncentriše i zabeleži bolji plasman od 23 mesta, to sada nije bitno. Biti među ovih 57 najboljih učenika iz Srbije je svakako veliki uspeh i Aleksandru treba čestitati na dostojnom prezentovanju naše škole.

Marić Siniša, profesor mašinske grupe predmeta
Prikupljanje pomoći za postradale u poplavama
Ostalo - predmeti i sl.U nedelju (18.05.), ponedeljak (19.05.) i utorak (20.05.) od 7,30 do 19,30 časova u prostorijama Tehničke škole vršilo se prikupljanje neophodnih sredstava za građane sa najugroženijih područja Srbije. Veliki broj ljudi se odazvao ovoj dobrotvornoj akciji, tako da je prikupljeno dosta vode, hrane, sredstava za higijenu, odeće za decu i odrasle, ćebadi i sl.

U organizaciji Crvenog krsta 19.05.2014. godine jedan deo prikupljenih sredstava (voda, hrana, sredstva za ličnu higijenu) je upućen u područja ugrožena poplavom.

Članovi učeničkog parlamenta su uredili panoe u školskim hodnicima, a u hodniku pored zbornice je postavljena kutija za prikupljanje novčanih donacija.

Ako kliknete na Pročitaj više možete videti nekoliko slika sa ovih akcija.