Početna strana · Forum · e - učionica · e - dnevnik · e - novine · Smerovi i plan upisa · Raspored časova · Downloadi · Linkovi · Članci · Galerija · Kontakt 05.07.2015 02:10
Navigacija
Početna strana
Forum

e - učionica
e - dnevnik
e - novine

O školi
Istorijat škole
Pe-psi služba
Nastavno osoblje
Smerovi i plan upisa
Raspored časova
Kalendar rada 2014/2015
Vanredno školovanje
Kako da ... ?

Downloadi
Linkovi
Članci
Galerija
Kontakt

Javne nabavke

TŠB/Facebook
Učenički parlament TŠB
Prijava
Korisničko ime

LozinkaNiste član?
Kliknite O V D E da bi se registrovali.

Zaboravili ste Vašu lozinku?
Zahtevajte novu O V D E .
Korisnici online
Gosti online: 1
Nema članova online

Registrovanih članova: 553
Najnoviji Član: Viner
Korisnici poslednji online
Vinermanje od 5 minuta
predrag200013:39:58
Sladjana15:49:35
ZiZ0 1 nedelja
stewazy 3 nedelja
alpha 3 nedelja
Nikola98 3 nedelja
palfidajana10 nedelja
Johny6912 nedelja
Virgiltrex12 nedelja
Najnoviji članci
Projekat "Pružanje ...
Projekat "Zdravstven...
Književni konkurs b...
Beli Dvor 2014
Svečana dodela dipl...
Teme na forumu
Najnovije teme
PC igre
Pravila
Putovanja i Odmori
You Tube linkovi
Fantastika
Najpopularnije teme
Brojanje do 1000 [487]
Kaladont [272]
Nishta slichno.. [123]
Asocijacije... [105]
Pesma koju trenut... [102]
Dobrodošli
srpski|magyar
Dobro došli na stranicu Tehničke škole iz Bečeja.

УПИС ПРВАКА ЗА ШКОЛСКУ 2015/2016. ГОДИНУ
Ostalo - predmeti i sl.ПРВИ УПИСНИ КРУГ - 6. и 7. јула 2015. године од 8 до 15 часова.

ДРУГИ УПИСНИ КРУГ - 9. јула 2015. године од 8 до 15 часова.

Да би видели документацију потребну за упис кликните на Pročitaj više.
Бели Двор 2015
ŠkolaТрадиционални пријем на Белом Двору за ученике генерације из свих средњих школа Србије био је 26. јуна 2015. године.

На овом пријему су ЊКВ Престолонаследник Александар II и Принцеза Катарина доделили Похвалницу по једном најбољем ученику завршне године из сваке средње школе у Србији, као знак признања за исказани успех у завршеном средњем образовању.

Неколико слика са пријема можете видети ако кликнете на Pročitaj više.
Свечана додела диплома 2015
ŠkolaСвечаност поводом доделе диплома матурантима Техничке школе одржана је у сали Градског позоришта Бечеј дана 19.06.2015. године са почетком у 16,00 часова. Свечаност је почела пуштањем балона жеља у дворишту школе. Потом је одржан последњи ЧОС, а у 16,00 часова свечаност је настављена у градском позоришту. После краћег програма уследила је свечана додела диплома и још по нечега.

Неколико слика са ове свечаности можете видети у галерији Свечана додела диплома 2015, а програм свечаности и имена награђених и похваљених ученика можете видети ако кликнете на Pročitaj više.
Ђаци генерације 2014/2015
ŠkolaТрадиционална промоција ученика генерације свих бечејских средњих школа одржана је 18.06.2015. године у градском позоришту са почетком у 18,00 часова. Након пригодног програма, директори ШОСО Братство, Техничке школе, Гимназије и Економско - трговинске школе уручили су најбољим матурантима пригодне награде (књиге, специјалне дипломе,...). Председник општине господин Вук Радојевић уручио је ђацима генерације по један лаптоп, а сви вуковци су награђени књигом. Такође, награђени су и сви ученици који су постигли добре резултате на такмичењима у организацији Министарства просвете.

Ученик генерације Техничке школе ове године је Jakubec Attila, електротехничар рачунара, ученик IV3 одељења, а спортиста генерације је Ћирић Милош, електротехничар за термичке и расхладне уређаје, ученик IV4 одељења.

Неколико слика са овог дешавања можете видети у галерији Најбољи матуранти општине Бечеј 2015, а имена награђених ученика ако кликнете на Pročitaj više.
JUNSKI ROK ZA VANREDNE UČENIKE
Ostalo - predmeti i sl.ZAVRŠNI ISPIT - AUTOMEHANIČAR
22.06.2015. godine u 12,00 časova - Kandidat: LELE ANDOR
22.06.2015. godine u 12,30 časova - Kandidat: HORVAT NANDOR

MERENJA U ELEKTROENERGETICI - 22.06.2015. godine u 12,00 časova
KNJIGOVODSTVO - 22.06.2015. godine u 12,00 časova
GRAĐANSKO VASPITANJE - 22.06.2015. godine u 13,00 časova
HEMIJA - 29.06.2015. godine u 8,00 časova
DERMATOLOGIJA - 29.06.2015. godine u 9,00 časova
ESTETIKA STRUKE - 30.06.2015. godine u 9,00 časova
GIF animacije
Ostalo - predmeti i sl.Učenici I2 (elektrotehničari informacionih tehnologija) su na času Računarske grafike i multimedije pravili GIF animacije. Bili su vrlo kreativni.

Ako kliknete na Pročitaj više možete videti neke od animacija.
Carska bara - izlet
Ekološka sekcijaDana 05.06.2015. godine 47 učenika prvih razreda, i 2 profesora, Tehničke škole bilo je na besplatnoj edukativnoj ekološkoj ekskurziji u Specijalnom rezervatu prirode - Carskoj bari. Ovaj ekološki izlet omogućila nam je Kancelarija za mlade opštine Bečej u saradnji sa Odsekom za zaštitu životne sredine i Ekološkom mrežom "Pannonica". Puno im hvala, baš smo uživali i svašta smo naučili.
Gosti iz Čongrada
ŠkolaDana 03.06.2015. Tehnička Škola je ugostila učenike i profesore poljoprivredne srednje škole "Bársony István" iz Čongrada, Mađarske.

Prvo su učenici iz Čongrada priredili kulturno-umetničku predstavu u Spomen kući braće Tan, gde je nastupio i bečejski ansambl "Fokos". Oko podneva su učenici obe škole u prostorijama Tehničke škole Bečej pogledali kulturno-umetničku predstavu i prezentaciju škole. Program se potom nastavio u Goranskom parku, gde ih je dočekalo Udruženje građana eko-Bečej sa prezentacijom i izložbom. Nakon ručka u Goranskom parku, učenici i profesori su uživali u slobodnom popodnevu. Zajednički program se završio posetom zamku "Fantast".

Profesori obe srednje škole su se dogovorili oko detalja za buduću saradnju.
Радна акција
ŠkolaУ суботу 30. маја текуће године одржана је заједничка акција Ученичког парламента и Вршњачког тима Техничке школе. Акција се одвијала на неколико пунктова: уређивало се школско двориште, школски камп, базен спортског центра и горански парк. Похваљујемо све учеснике радне акције!

Кординатори парламента и вршњачког тима Техничке школе
Дан школе
ŠkolaПригодан програм ученика наше драмске секције одржан је дана 18.05.2015. године у зборници, са почетком у 12,00 часова у сарадњи са Градским музејом и ОШ "Здравко Гложански". Гост предавач овогодишње наше свечаности био је кустос историчар - Немања Карапанџић.

ПРОГРАМ
- Хор ОШ "Здравко Гложански" (диригент Емилија Качић)
- Поздравни говор (директорица Светлана Ташковић)
- "Историјат и значај школе" (предавач: кустос историчар Немања Карапанџић)
- Петефи Шандор: "Ја сам Болестан" (стихове рецитује Маг Конрад, ученик I3 одељења)
- "Школа некад и сад" (драматизацију изводе ученици драмске секције Техничке школе)
- Мирослав Антић: "Другарска песма" (стихове рецитује Бојан Царевић, ученик IV2 одељења)
- Хор ОШ "Здравко Гложански" (диригент Емилија Качић)
- Изложба у холу (Поставка из Градског музеја и радова ученика других разреда са професорком ликовне културе и уметности и академском сликарком, Тијаном Грујић)
Eksurzija u Kaloču
ŠkolaZahvaljujući programu "Bez granica" tokom prošle jeseni đaci iz Kaloče proveli su koda nas četiri dana, a sada smo im mi uzvratili posetu. Krenuli smo 15. aprila.
Prvo smo posetili Segedin gde smo u Centru Agora, u njihovom naučnom centru bili svedoci jednog eksperimenta, a tu smo obišli i izložbu računara. Zatim smo nastavili put ka Kaloči gde nas je u gradskoj kući dočekao zamenik gradonačelnika u čijem društvu smo obišli obnovljenu zgradu.
Sledećeg jutra bečejski učenici prisustvovali su časovima matematike, informatike, istorije i poslovne administracije, a zatim su posetil čas samoodbrane i streljaštva, gde su bili u prilici i da nauče nekoliko zahvata. Posle podne smo posetili vatrogasnu stanicu gde su nam omogućili da štošta isprobamo i dobijemo uvid u jedan radni dan vatrogasca. Potom smo u Homokmeđi posetili salaš Romšič gde smo naučili kako se tradicionalno oslikavaju zidovi i priprema torta od oraha i šećera.
Trećeg dana bili smo gosti na Kaločkom radiu, a zatim smo u arhivu bili na predavanju i posetili muzej papira. Posetili smo Muzej Karolja Viškija gde smo obišli etnografsku izložbu i izložbu minerala, da bi zatim učenici spremali tradicionalno nacionalna jelo i učili da vezu. Imali smo priliku i da vidimo kako funkcioniše kaločka televizija i posetimo Muzej Schöffer.
Četvrtog dana naši domaćini su nam predstavili školu i učenici su učestvovali u manjem nadmetanju. Vreme i atmosfera su bili jako dobri.
Strana 1 od 5 1 2 3 4 > >>