Početna strana · Forum · e - učionica · e - dnevnik · e - novine · Smerovi i plan upisa · Raspored časova · Downloadi · Linkovi · Članci · Galerija · Kontakt 01.12.2015 19:15
Navigacija
Početna strana
Forum

e - učionica
e - dnevnik
e - novine

O školi
Istorijat škole
Pe-psi služba
Nastavno osoblje
Smerovi i plan upisa
Raspored časova
Kalendar rada 2015/2016
Vanredno školovanje
Kako da ... ?

Downloadi
Linkovi
Članci
Galerija
Kontakt

Javne nabavke

TŠB/Facebook
Učenički parlament TŠB
Prijava
Korisničko ime

LozinkaNiste član?
Kliknite O V D E da bi se registrovali.

Zaboravili ste Vašu lozinku?
Zahtevajte novu O V D E .
Korisnici online
Gosti online: 2
Nema članova online

Registrovanih članova: 560
Najnoviji Član: leeloo
Korisnici poslednji online
Sladjana03:21:36
ugljesa9903:39:40
kopicluka 5 dana
steeP 1 nedelja
Jimmy 1 nedelja
Viner 2 nedelja
ZiZ0 4 nedelja
Mihajlo 6 nedelja
leeloo 6 nedelja
case 7 nedelja
Najnoviji članci
Дан школе
Eksurzija u Kaloču
Крос РТС-а 2015
ВАСКРШЊИ К...
РЕЗУЛТАТИ ...
Teme na forumu
Najnovije teme
PC igre
Elektrotehničar ra...
Pravila
Putovanja i Odmori
You Tube linkovi
Najpopularnije teme
Brojanje do 1000 [487]
Kaladont [272]
Nishta slichno.. [123]
Asocijacije... [105]
Pesma koju trenut... [102]
Dobrodošli
srpski|magyar
Dobro došli na stranicu Tehničke škole iz Bečeja.

Изложба Библија "Дани Библије"
Škola
„ИЗЛОЖБА БИБЛИЈА“
од 27. октобра до 04. новембра 2015. године
у холу /први спрат/ Техничке школе

Овогодишња седма традиционална изложба отпочела је у уторак 27. октобра у преподневним часовима, када су у холу испред зборнице на првом спрату школе постављене Библије. Најстарије Библије потичу из 19. века (на српском из 1871. и мађарском из 1892. године), а најмлађа је из 2011. године (најновија Библија на српском језику изашла у преводу Светог Архијерејског Синода СПЦ). Поред Библија постављена је и изложба црквених часописа и литературе на српском и мађарском језику.
Sajam knjiga
ŠkolaU organizaciji učeničkog parlamenta 45 učenika i 6 profesora posetilo je 30.10.2015. godine Sajam knjiga u Beogradu.
"Ako imaš šta da kažeš, reci"
Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije u saradnji sa Delegacijom Evropske unije pokrenulo je kampanju za medijsku pismenost mladih - "Ako imaš šta da kažeš, reci".

U okviru kampanje raspisan je konkurs za sve srednje stručne škole i gimnazije za prijavu predloga mini-projekata škola posvećenih medijskoj pismenosti.

Pozivamo vaše učenike i profesore da kandiduju mini-projekte iz oblasti medijske pismenosti čija izrada ne traje duže od 30 dana i dobićete priliku da sa stručnjacima iz sveta informatike, fotografije, videa i medija unapredite sadržaj:
- školskog veb sajta (bilo kreiranjem sadržaja ili tehničkom izradom/redizajnom postojećeg sajta)
- školskog časopisa (u obzir dolaze elektronska izdanja časopisa)
- foto ili video sadržaja (u vezi sa temama od značaja za medijsku pismenost).
Opštinsko takmičenje u malom fudbalu
SportDana 14.10.2015. održano je takmičenje u malom fudbalu za srednje škole u USKAO “Đorđe Predin Badža” u Bečeju. Učestvovalo je 3 škole sa teritorije opštine Bečej: Gimnazija, Ekonomsko-trgovinska škola i Tehnička škola.

Igralo se po sistemu “svako sa svakim” a rezultati su:
Gimnazija – Ekonomsko-trgovinska škola 2-4
Tehnička škola – Gimnazija 9-3
Ekonomsko-trgovinska škola – Tehnička škola 4-1

Pobednik je Ekonomsko-trgovinska škola koja je imala dve pobede. Drugo mesto zauzela je Tehnička škola sa jednom pobedom i porazom, dok je treće mesto pripalo Gimnaziji koja je izgubila oba meča. Prvoplasirane škole nastavljaju takmičenje na okružnom nivou.
Dečija nedelja 2015 - 5. dan
ŠkolaPetog dana Dečije nedelje, 09.10.2015. godine, zbog najave lošeg vremena cela manifestacija je prebačena iz centra grada u sportski centar.

Na štandu naše škole mogle su se videti makete naših učenika, a frizeri su održali radionicu: frizura za čas.

Takođe, održano je i takmičenje "Naj šiz - friz" na kome je učešće uzelo oko 100 dece predškolskog uzrasta i 1. i 2. razreda osnovne škole. Takmičenje je bilo u dve kategorije: dečaci i devojčice. Izabrane su najsimpatičnije frizure, kao i prvo, drugo i treće mesto u obe kategorije.

Nekoliko slika sa ovih dešavanja možete videti ako kliknete na Pročitaj više, a mnogo više slika možete videti ako kliknete ovde.
Veliki broj frizura sa takmičenja "Naj šiz - friz" možete videti ako kliknete ovde.
Dečija nedelja 2015 - 4. dan
ŠkolaČetvrtog dana Dečije nedelje, 08.10.2015. godine, veliki broj učenika Tehničke škole je učestvovao u krosu "Trke ulicama grada", neki su volontirali, a neki su trčali i osvajali prva, druga i treća mesta.

Prikupljena sredstva u okviru akcije "Deca - Deci" su odneta u Kancelariju za mlade opštine Bečej i u Gradsku biblioteku (lektire za osnovce).

U 12 sati je Debatni klub, pod vođstvom prof. Mirjane Krnić - Rakočević, u Gradskoj biblioteci organizovao Debatu. Naš učenik, Nemanja Miković, je učestvovao u debati na temu "Treba ukinuti ocene u školama".

Nekoliko slika ovih dešavanja možete videti ako kliknete na Pročitaj više, a mnogo više slika možete videti ako kliknete ovde.
Dečija nedelja 2015 - 3. dan
ŠkolaTrećeg dana dečije nedelje, 07.10.2015. godine, veliki broj učenika je posetio Spomen kuću Tan u periodu od 10 do 10,30 časova.

Profesorice matematike su organizovale SUDOKU takmičenje. Na takmičenju je učestvovalo 15 učenika, a pobednik je bio Janjić Nemanja iz IV2.

Nekoliko slika sa ovih dešavanja možete videti ako kliknete na Pročitaj više, a mnogo više slika možete videti ako kliknete ovde.
Dečija nedelja 2015 - 2. dan
ŠkolaDrugog dana Dečije nedelje, 06.10.2015. godine, učenici Tehničke škole su delili besplatne osmehe po drugim obrazovnim i kulturnim ustanovama u Bečeju.

Profesori fizičkog vaspitanja su organizovali takmičenje u obaranju ruku (krbanju) i turnir u šahu. U obaranju ruku je učestvovalo 15 učenika iz II i IV razreda, a pobednik je bio Pađen Jovan iz IV4. Pobednik turnira u šahu, na kome je učestvovalo 6 učenika, je bio Janjić Nemanja iz IV2.

Nekoliko slika sa ovih dešavanja možete videti ako kliknete na pročitaj više, a mnogo više slika možete videti ako kliknete ovde.
Dečija nedelja 2015 - 1. dan
ŠkolaU okviru Dečije nedelje, 05.10.2015. godine, profesori fizičkog su organizovali takmičenje u navlačenju konopca. U takmičenju je učestvovalo šest ekipa: ekipa II3, dve ekipe iz II4, i po jedna ekipa iz IV1, IV4 i IV5. U finalu su se borile ekipe IV4 i IV5. Konačni pobednik bila je ekipa IV5.

Predstavnici Učeničkog parlamenta su postavili plakate u holu škole.

Nekoliko slika sa ovih dešavanja možete videti ako kliknete na Pročitaj više, a mnogo više slika možete videti ako kliknete ovde.
Uređenje Goranskog parka
Ekološka sekcijaU subotu 03.10.2015. godine učenici Tehničke škole su se pridružili akciji uređivanja Goranskog parka koju je organizovala ekološka mreža "Panonika" u saradnji sa Pokretom Gorana.

Ako želite da vidite par slika sa ove akcije kliknite na Pročitaj više.
Opštinsko takmičenje u stonom tenisu
Stoni tenisDana 01.10.2015. održano je takmičenje u stonom tenisu za srednje škole u DTV “Partizan” u Bečeju. Učestvovali su takmičari iz 3 škole sa teritorije opštine Bečej: Gimnazije, Ekonomsko-trgovinske škole i Tehničke škole. Takmičenje se sprovodilo u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji za dečake i devojčice.

Pobednik u ekipnoj ženskoj konkurenciji je Gimnazija (Benke Edina i Tijana Đurkić), dok je u muškoj konkurenciji pobenik Tehnička škola (Miljević David i Zlatanov Zaharije).
Pobednik u pojedinačnoj konkurenciji za devojčice bila je Benke Edina iz Gimnazije, a za dečake Zlatanov Zaharije iz Tehničke škole. Miljević David je zauzeo drugo mesto.
Strana 1 od 2 1 2 >