Početna strana · Forum · e - učionica · e - dnevnik · e - novine · Smerovi i plan upisa · Downloadi · Linkovi · Članci · Galerija · Kontakt 17.09.2014 03:30
Navigacija
Početna strana
Forum
e - učionica
e - dnevnik
e - novine
O školi
Istorijat škole
Pe-psi služba
Nastavno osoblje
Smerovi i plan upisa
Kalendar rada 2014/2015
Downloadi
Linkovi
Članci
Galerija
Kontakt
TŠB/Facebook
Vanredno školovanje
Kako da ... ?
Informator 2013
Prijava
Korisničko ime

LozinkaNiste član?
Kliknite O V D E da bi se registrovali.

Zaboravili ste Vašu lozinku?
Zahtevajte novu O V D E .
Korisnici online
Gosti online: 1
Nema članova online

Registrovanih članova: 528
Najnoviji Član: snowfall
Korisnici poslednji online
Nikola9803:50:18
Elektrotehnicar06:22:11
Sladjana06:31:53
ZiZ007:31:17
ugljesa99 1 dan
snowfall 1 dan
ImreBasa 1 dan
Rideg Zsolt 1 dan
Robbie Fowler 2 dana
horwaath 2 dana
Najnoviji članci
Beli Dvor 2014
Svečana dodela dipl...
Prezentacija rezulta...
Đaci generacije 201...
Dan škole 2014
Teme na forumu
Najnovije teme
Mašinski tehničar ...
Mašinski tehničar ...
Elektrotehničar ra...
knjige
Muški i ženski frizer
Najpopularnije teme
Brojanje do 1000 [487]
Kaladont [272]
Nishta slichno.. [123]
Asocijacije... [105]
Pesma koju trenut... [101]
Dobrodošli
srpski|magyar
Dobro došli na stranicu Tehničke škole iz Bečeja.
Seminar u okviru projekta "Škola bez nasilja - Rodno zasnovano nasilje"
Škola bez nasilja03. septembra 2014. godine u Tehničkoj školi je održan seminar u okviru projekta "Škola bez nasilja - Rodno zasnovano nasilje". Seminaru su prisustvovale razredne starešine i članovi Tima za zaštitu učenika od nasilja i bezbednost učenika. Tema seminara je bila održavanje radionica sa roditeljima i učenicima sa uključenom rodnom komponentom.

Az osztályfőnökök és az Erőszakmentes iskola csapatának tagjai szemináriumon vettek részt, ahol továbbképvésben részesültek a szülőkkel való együttműködés témájába.

Raspred odeljenja po smenama za školsku 2014/2015. godinu
Ostalo - predmeti i sl.Raspored odeljenja po smenama možete videti ako kliknete na Pročitaj više.
Projekat "Pružanje tehničke podrške inkluziji Roma"
ŠkolaDana 27.8.2014. godine u Tehničkoj školi je održano predstavljanje programa stipendiranja za romske srednjoškolce i stipendiste. Sam projekat nosi naziv "Pružanje tehničke podrške inkluziji Roma".
Na sastanku su bili prisutni predstavnici Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, predstavnici OEBS-a, koordinatorka projekta za Vojvodinu, romski učenici bivši stipendisti, učenici romske nacionalnosti potencijalni stipendisti, kao i nastavnici mentori u projektu "Inkluzija romskih učenika u srednjim školama u APV-i".
Projekat "Zdravstveno vaspitanje o reproduktivnom zdravlju"
KonkursiPosle velikog uspeha pilot projekta "Zdravstveno vaspitanje o reproduktivnom zdravlju" školske 2013/2014. godine resorni sekretarijat je ove godine raspisao poseban Konkurs za realizaciju ovog projekta. Na Konkurs se prijavilo sedamdeset srednjih škola, od kojih je Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu podržao šezdeset i šest srednjih škola, među njima i našu školu, a 26.08.2014. godine su svečano i potpisani ugovori sa odabranim školama.
Književni konkurs bez naziva
KonkursiDva učenika naše škole, Kremer Atila (IV.3) i Pinter Žolt (II.6) nagrađeni su na KKB (književni konkurs bez naziva) konkursu u kategoriji novela.
KKB konkurs za srednjoškolce je bio objavljen od 9. maja do 9 juna ove godine na tri jezika, srpski, hrvatski i mađarski, i u tri kategorije: poezija, kratka priča i kratka drama.
Literarni rad, što je Žolt napisao, biće objavljen u zborniku radova, a Atila je osvojio 3. mesto, i naravno biće odštampana i njegova novela. Zbornik će se distribuirati u svim srednjim školama, a na promociji u Novom Sadu nagrađeni učenici dobiće priliku i da javno predstave svoje radove, ali i da se upoznaju sa predstavnicima izdavačkih kuća.

Komaromi Bezeg Marta, profesor mađarskog jezika i književnosti
Razmena knjiga
SiteNa školskom sajtu je napravljen forum za berzu udžbenika za pojedine obrazovne profile, tj. smerove, pa sve poruke u vezi kupovine i prodaje udžbenika možete ostaviti tamo (Škola/Knjige).