Početna strana · Forum · e - učionica · e - dnevnik · e - novine · Smerovi i plan upisa · Raspored časova · Downloadi · Linkovi · Članci · Galerija · Kontakt 02.05.2016 03:18
Navigacija
Početna strana
Forum

e - učionica
e - dnevnik
e - novine

O školi
Istorijat škole
Pe-psi služba
Nastavno osoblje
Smerovi i plan upisa
Raspored časova
Kalendar rada 2015/2016
Vanredno školovanje
Kako da ... ?

Downloadi
Linkovi
Članci
Galerija
Kontakt

Javne nabavke

TŠB/Facebook
Učenički parlament TŠB

Bezbednost na internetu
Prijava
Korisničko ime

LozinkaNiste član?
Kliknite O V D E da bi se registrovali.

Zaboravili ste Vašu lozinku?
Zahtevajte novu O V D E .
Korisnici online
Gosti online: 1
Nema članova online

Registrovanih članova: 569
Najnoviji Član: kristinavla
Korisnici poslednji online
Sladjana13:07:12
ugljesa99 2 nedelja
kristinavla 4 nedelja
ZiZ0 7 nedelja
Jimmy 8 nedelja
AnastasiaBERI 8 nedelja
nasionko 8 nedelja
Bely52 9 nedelja
Igor Beukovic10 nedelja
Viner12 nedelja
Najnoviji članci
Бели Двор 2015
Свечана до...
Ђаци генер...
GIF animacije
Carska bara - izlet
Teme na forumu
Najnovije teme
PC igre
Elektrotehničar ra...
Pravila
Putovanja i Odmori
You Tube linkovi
Najpopularnije teme
Brojanje do 1000 [487]
Kaladont [272]
Nishta slichno.. [123]
Asocijacije... [105]
Pesma koju trenut... [102]
Dobrodošli
srpski|magyar
Dobro došli na stranicu Tehničke škole iz Bečeja.

Takmičenje iz programiranja 2016
ŠkolaU subotu 16. aprila sa početkom u 10h održano je školsko takmičenje iz programiranja, koje je ujedno i kvalifikacija za republičko takmičenje koje će se održati u nedelju 15.05.2016. godine u Beogradu u Visokoj školi elektrotehnike i računarstva strukovnih studija. U isto vreme školska takmičenja su održana u još 30 škola članica Zajednice elektrotehničkih škola Srbije. Na takmičenju je učestvovalo oko 330 učenika koji su se takmičili u dve kategorije (preko 160 učenika po kategoriji).

Iz Tehničke škole na tamičenju je učestvovalo deset učenika: šest učenika iz I2 (prva kategorija) i četvoro učenika iz II2 (druga kategorija). Najuspešniji u prvoj kategoriji bio je Jovan Peškanov koji je sa 90 (od mogućih 150) bodova zauzeo 38. mesto. Za prolaz na republičko takmičenje (prvih 15 učenika) bilo je potrebno 120 bodova. U drugoj kategoriji najuspešnija je bila Jelena Anuš koja je sa osvojenih 20 bodova zauzela 97. mesto. Za prolaz na republičko takmičenja (prvih 25 učenika) bilo je potrebno 50 bodova.

Nekoliko slika sa takmičenja možete videti na facebook stranici Elektrotehničar I.T. Bečej u albumu Takmicenje iz programiranja 2016.
Путовање ученика Техничке школе у Београд
Ostalo - predmeti i sl.У петак 15. априла текуће године у организацији актива друштвених предмета ученици Техничке школе предвођени професорима: Јокић Данијелом, ђаконом Кобиљски Даниелом катихетом, Обрадовић Сањом, Биро Сањом и Бошњак Милицом посетили су Београд. Посетили смо Храм Светог Саве на Врачару, Народну Скупштину, капелу Свете Петке на Калемегдану.

ђакон Кобиљски Даниел, катихета
Јокић Даниела, професорица


Слике са овог путовања можете видети на школској facebook страници у албуму Путовање ученика у Београд.
Anonimna anketa "Stop nasilju"
Ostalo - predmeti i sl.Anonimnu anketu "Stop nasilju" su osmislili i realizovali članovi Vršnjačkog tima: Marko Ciganović 2.6, Goran Popadić 4.2, Todor Verkin 2.5, Silvija Kolar 4.1, Jovana Laković 4.1, Rade Uzelac 4.5 i drugi, manje aktivni članovi, u većem broju odeljenja naše škole.

Rezultate ankete možete videti ako kliknete na Pročitaj više.
XXIII Regionalno takmičenje mašinskih škola
ŠkolaXXIII Regionalno takmičenje mašinskih škola održano je u Pančevu 13. aprila 2016. godine. Učenici su se takmičili iz Kompjuterske grafike, Modeliranja mašinskih elemenata i sklopova i Statike.

Tehničku školu je predstavljalo dvoje učenika iz I1, mašinski tehničari za kompjutersko konstruisanje, Dragana Babin Bukurov i Milan Pejčić.

Nekoliko slika sa ovog takmičenja možete videti na facebook stranici Mašinski Tehničar Bečej u albumu XXIII Regionalno takmičenje mašinskih škola - Pančevo.
Радна акција
Ostalo - predmeti i sl.У суботу 02. априла текуће године реализована је заједничка акција Ученичког парламента и Вршњачког тима на пролећном уређењу школе у оквиру које су сређиване, школске просторије-учионице, радионице, двориште и ходници.
На акцију се пријавило 123 ученика, а радило је 105 ученика.
Акција је трајала од 8 до 12 часова.
Са ученицима су били координатор парламента Даниел Кобиљски, директорица Светлана Ташковић, разредне старешине: Стари Нандор, Светлана Томић, Ковач Жолт, Јасмина Танчић, Слађана Шимић, Синиша Аврамов, Дејан Каприш и Обрадовић Сања.

Даниел Кобиљски, координатор парламента

Слике са ове радне акције можете видети на facebook страници Ученичког парламента (Učenički Parlament Tehničke Škole Bečej).
Izložba fosila sisara poslednjeg ledenog doba
ŠkolaIzložba je bila postavljena u holu na prvom spratu od 31. marta do 12. aprila 2016. godine. Svi zainteresovani mogli su posetiti izložbu radnim danima od 7,30 do 19,30 časova.
Izložbu je organizovao profesor biologije Igor Parožanin u saradnji sa Učeničkim parlamentom škole.

Nekoliko slika sa izložbe možete videti na facebook stranici škole u albumu Izložba fosila sisara poslednjeg ledenog doba.
Takmičenje "Országos Közismereti Szakiskolai Tanulmányi verseny-Reál tantárgycsoport"
ŠkolaNa regionalnom takmičenju "Országos Közismereti Szakiskolai Tanulmányi verseny-Reál tantárgycsoport " u Segedinu Kolompar Blanka (4. mesto) i Sabo Balaž (2. mesto) plasirali su se na državno takmičenje koje će se održati 23. aprila u Miškolcu! Takmičenje je bilo iz matematike, fizike i informatike.
Čestitamo i i želimo im puno sreće!
Umetničko Takmičenje Srednjoškolaca
Škola U Bečeju 1. aprila ove godine u Ekonomskoj školi je bilo održano okružno Umetničko Takmičenje Srednjoškolaca. Naši učenici, Gazdag Akoš (IV.3) i Šeregelj Timea (II.3) su uspešno nastupali i plasirali su se na finalni deo manifestacije, koji će se održati od 22. do 24. aprila ove godine tradicionalno po 49. put u Bečeju.
Za ovo takmičenje Gazdag Akoš i Šeregelj Timea su napisali po novelu.
Opštinsko takmičenje u košarci
KošarkaNa opštinskom takmičenju za srednje škole, koje je održano 22.03.2016. godine, u muškoj konkurenciji ekipa tehničke škole osvojila je prvo mesto i time se plasirala na regionalno takmičenje.

Po prvi put u istoriji naša škola je imala i ekipu u ženskoj konkurenciji. Devojke su osvojile drugo mesto.

Slike obe ekipe sa trenerima, tj. profesorima fizičkog vaspitanja možete videti ako kliknete na Pročitaj više.
Opštinsko takmičenje iz srpskog jezika i književnosti
ŠkolaU subotu, 19. marta 2016.g. u 14,00h u bečejskoj Gimnaziji, je održano opštinsko takmičenje učenika srednjih škola iz srpskog jezika i književnosti, a naša učenica iz II2 odeljenja, Jelena Anuš, se plasirala na okružno takmičenje osvojivši 16 bodova od ukupnih 20.

Čestitamo Jeleni i želimo dalji uspeh!
Obuka penzionera - osnove korišćenja računara
Ostalo - predmeti i sl.Profesori Tehničke škole u Bečeju subotom pre podne obučavaju penzionere da koriste računar. Obuka na osnovnom nivou ima za cilj da starijim sugrađanima olakša komunikaciju sa svojim bližnjima, naročito onima koji ne žive u Bečeju.

Opširniji izveštaj možete videti na portalu MojBečej.rs, odnosno ako kliknete ovde.
Strana 1 od 5 1 2 3 4 > >>